![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 52 times 1 Answers
1 Reply
Salam. “Driver Dave” search konin, too websitesh mitoonin bahashoon hamahang konin va email befrestin, kheyli zood javab midan.
2021-09-26 02:05:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#شماره تلفن
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
، من تو این گروه یه لیست و شماره تلفن از بخش های فارغ اتحصیلی بین الملل برای دانشگاه های مختلف دیدم، ( تماس برای ارسال مدارک تایید شده به دانشگاه) متاسفانه پیداش نمیکنم. کسی داره، دوباره بفرسته؟ برای دانشگاه شهید بهشتی رو میخوام
2021-10-18 00:54:00 #Montreal [برای ارسال مدارک] دانشگاه
توی ایمیلی که دانشگاه ها میدن به استاد استاد باید شماره تلفنش رو وارد کنه؟ یکی از دانشگاه ها توی فرمی که برای استادم فرستاده شماره تلفن داره بهشون بگموارد کنه؟
2022-01-24 08:39:00 #Canada [شماره تلفن] دانشگاه
ددلاین فرستادن مدارک برای ارشد زبان شناسی میدونید چه زمانی هست؟پیدا نمیکنم متاسفانه ایمیلم زدم میگه شلوغیم فعلا
2021-08-28 18:22:00 #Nova scotia
، ما برای پلن قرنطینه نیاز به کمک داریم، کسانی رو میشناسید که برای خونه، ترنسفر فرودگاهی یا خریدهای زمان قرنطینه کمک کنن؟
2021-09-04 23:03:00 #Nova scotia
من این ترم یه درس یه واحدی از مکگیل برداشتم توی سایت بی سی آی تو مرحله یکی مانده به کانفرمیشن همه اش تیک خورده و فقط مرحله کانفرمیشن مونده منتها هنوز نه توی درس ثبت نام شدم و نه توی مینروا نشون میده که توی ترم پاییز ثبت نام شدم چند بار هم به سرویس پوینت مک گیل زنگ زدم جواب درست و حسابی ندادن به اون ایمیل آی یو تی که توی سایت هست هم پیغام دادم اونم جواب نداده کسی شماره ای یا راهی می شناسه بتونم از جای دیگه پیگیری کنم؟
2021-09-10 11:52:00 #Nova scotia
توی ایمیلی که دانشگاه ها میدن به استاد استاد باید شماره تلفنش رو وارد کنه؟ یکی از دانشگاه ها توی فرمی که برای استادم فرستاده شماره تلفن داره بهشون بگموارد کنه؟
2022-01-24 08:39:00 #Nova scotia